Wie zijn wij?


Recensie Online


In enkele jaren is Royal Star erin geslaagd de belgische markt te betreden met een goede prijs/kwaliteits-verhouding. De tafel is afgewerkt in een houtsoort van technisch hoge kwaliteit (multiplex).

Zoals bij de Jupiter tafels zijn de kanten en hoeken mooi uitgewerkt om de bal actief binnen te houden en zodoende het spel niet onnodig te vertragen. Verchroomde stangen (JGC). houten poppetjes en houten handvatten worden gebruikt. Stalen onderstel dat makkelijk kan worden uiteengenomen in kleinere modules voor transport (bv. door trappenhuis) en terug ineengestoken.

De tafel is afgewerkt met een hoge zin voor perfectie en dat zorgt ervoor dat ze er ook mooi uitziet.

De tafel heeft de klassieke 1-2-5-3 spelers-opstelling. Ze biedt de mogelijkheden van de "evergreen" Jupiter 7* en er werden daarenboven meerdere verbeteringen aangebracht: Een no-return systeem in de doelkast voorkomt dat hard geschoten ballen terug springen uit het doel. De spiraalveer is in de zijkanten uitgewerkt zodat de speler zich op het middenveld beter kan verdedigen tegen passes langs de kant. Kurk of synthetische ballen? Een tafel mag niet beoordeeld worden naar het type bal dat wordt gebruikt.

De Royal Star is verkrijgbaar in een Home en Competitie uitvoering. De Home editie is bedoeld voor privé gebruik terwijl de competitieversie is uitgerust met een (mechanische) muntproever en voor commerciële doeleinden is bedoeld
- A World Of Table Football

Logo Royal Star